persoonlijke Coaching

Gezinscoaching


kan je voldoende tijd doorbrengen? Maak ik de beste keuze? Is dit nu het huisje, tuintje, gezinnetje?

Educatie

Welke richting moet ik uit? Wat zou ik kunnen studeren? Benut ik al mijn talenten?

Kinderen en Tieners 


Ons grootste en meest dierbaarste bezit. Begeleiden naar volwassenheid is een van onze grootste uitdagingen.

Coaching kan iets voor jou zijn als je vaststelt dat je op bepaalde vlakken in je leven vastloopt. Net niet ernstig genoeg om op een therapeut af te stappen en merkt dat er iets moet gebeuren. Je loopt vast op dingen, en het kan wel wat aandacht gebruiken. Dan is Coaching echt iets voor jou.

Is Coaching iets voor jou?

  • Ja, als je bereid bent om zelf het heft in handen te nemen en openstaat voor verandering. Jij hebt de troeven in de hand om je leven een andere, lees betere, toekomst te laten opgaan. Aan de hand van opdrachten die je in het dagdagelijkse gaat toepassen zal je veranderingen opmerken. Door veel dingen in vraag te gaan stellen word je met de verworven inzichten zowaar je eigen coach. De frequenties waarop de sessies elkaar opvolgen bepaal je ook zelf. Hoe snel je wilt gaan, hangt volledig van jezelf af. Dit kan wekelijks of zelf met een grotere periode tussen.
  • Nee, als je vaststelt dat je situatie toch ernstiger is en er bij manier van spreken sprake is van het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis die je leven danig bepaald. Dan verwijs ik je door naar een meer therapeutische aanpak.
  • Nee, als je gewoon eens je verhaal wil doen en hierbij niet open staat om naar je leven te kijken op een zelfkritische manier en op zoek bent naar bevestiging van hoe goed je wel bezig bent. Dan kan een avondje stappen met vrienden wel een goedkoper alternatief zijn.

Wat doet een Coach?

Samen op zoek gaan naar wie je bent en waar je naartoe wil.

Je laten stilstaan bij jouw functioneren.

Je stimuleren om je leven terug meer in handen te nemen.

Je methodieken meegeven om je capaciteiten en competenties meer te gaan ontwikkelen.

Je te laten stilstaan bij jouw agenda en de invulling hiervan. Hoe om te gaan met de eigen verwachtingen en deze van de personen in je omgeving

Je eigen grenzen leren kennen en deze indien gewenst te verleggen.

Je leren de omgeving te observeren zodat je relaties er wel bij varen

Je te ondersteunen en aan te moedigen

Nog meer vragen, Laat niet van ons vrijblijvend te contacteren