Lees wat mensen vertellen over de coach

"Ondanks agressie een zwaarwichtig onderwerp is, brengt de trainer dit met een nodige dosis relativering met soms grappige anekdotes die duidelijk maken waar de pijnpunten liggen in onze aanpak."

"Nood aan een goeie coach? Zijn luisterend oor en levenswijsheid geven hem een goede achtergrond om mensen te helpen met hun keuzes en/of vaardigheden. Zijn vaardigheden hebben mij zeker geholpen bij het maken van keuzes i.v.m mijn carrière."  

"Chris heeft absoluut een goed luisterend oor en wanneer hij naar je luistert, luistert hij ook echt. Dat met de volle aandacht en een open houding. Hij heeft een ruime ervaring in coaching en doet dit vanuit zijn hart. Iemand met zo'n betrokkenheid is goud waard." 

"Chris is een persoon die met mensen werkt vanuit zijn hart. Het is zijn doel om je bij te staan op de hobbelige weg die je af te leggen hebt. Hij heeft een luisterend oor, heeft een ruime kennis van coachtrajecten. Hij staat je bij en zal er alles aan doen om je op een zo goed mogelijke manier te helpen. Ik ben alvast heel blij dat ik zo'n persoon in mijn netwerk mag hebben." 

"Ik heb Chris als coach aan het werk gezien met zowel volwassenen als jongeren. Hij heeft een luisterend oor en neemt hiervoor ook de tijd om alles duidelijk te kaderen. Ook bij explosieve situaties weet hij de kalmte te bewaren en wordt er tot oplossingen gekomen. Ik heb veel van hem opgestoken en hoe op een correcte manier met situaties om te gaan." 

"Ik zou Chris als coach aanraden omdat hij altijd de situatie langs meerdere kanten objectief bekijkt om zo je tot de beste mogelijke oplossing te laten komen.

"Een zeer aangename stem om naar te luisteren (doet al veel) straalt rust uit en geeft je een goed en vertrouwelijke gevoel. Is heel goed in wat hij doet. "