Lees wat mensen vertellen over de coach

Ik heb het geluk gehad om te werken met Chris als coach en ik kan niet genoeg positieve dingen zeggen over mijn ervaring. Chris is een uitstekende luisteraar en weet precies hoe hij mijn behoeften moet aanpakken. Hij creëert een open en ondersteunende omgeving waarin ik me veilig en gehoord voelde.

Chris heeft een unieke aanpak voor coaching en hij weet precies hoe hij mijn doelen en uitdagingen moet aanpakken. Hij maakt gebruik van creatieve en effectieve strategieën om me te helpen bij het bereiken van mijn doelen.

Ik heb ongelooflijke resultaten bereikt dankzij zijn coaching en ik ben zeer dankbaar voor zijn inzet en toewijding. Ik zou Chris aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar verbetering en groei in hun persoonlijke en professionele leven. Chris is een fantastische coach en ik ben dankbaar dat ik hem heb ontmoet! - Bart, SKW

"Ondanks agressie een zwaarwichtig onderwerp is, brengt de trainer dit met een nodige dosis relativering met soms grappige anekdotes die duidelijk maken waar de pijnpunten liggen in onze aanpak."

Ik wou gewoon even zeggen dat je een bijzondere plaats hebt in mijn leven. De gesprekken die ik bij je kreeg en waarmee ik na mijn burn-out aan de slag ben gegaan en verder een mooie carrière heb uitgebouwd. Redenen om meer studies aan te gaan, mij te verdiepen. Jij als persoon, uw persoonlijkheid. Jouw echtheid is zeer apart en je zal altijd wel een persoon zijn die bij mij 'onbewust' veranderingen in beweging heeft gebracht.  Een oprechte DANKUWEL, Chris! Lieve groet, E.

Ik heb gedurende onze gesprekken veel aan u gehad en de laatste 2 (mindere) jaren ook veel steun en begrip. Weet dat ik/wij je enorm gaan missen. Ruimte maken voor een luchtig moment tussen de spannende momenten door, maar even geboeid luisteren naar mijn getetter, de goede adviezen, het altijd klaar staan voor ons, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Chris Bedankt voor alles en vooral voor wie je bent als persoon.

"Nood aan een goeie coach? Zijn luisterend oor en levenswijsheid geven hem een goede achtergrond om mensen te helpen met hun keuzes en/of vaardigheden. Zijn vaardigheden hebben mij zeker geholpen bij het maken van keuzes i.v.m mijn carrière."  

"Chris heeft absoluut een goed luisterend oor en wanneer hij naar je luistert, luistert hij ook echt. Dat met de volle aandacht en een open houding. Hij heeft een ruime ervaring in coaching en doet dit vanuit zijn hart. Iemand met zo'n betrokkenheid is goud waard." 

"Chris is een persoon die met mensen werkt vanuit zijn hart. Het is zijn doel om je bij te staan op de hobbelige weg die je af te leggen hebt. Hij heeft een luisterend oor, heeft een ruime kennis van coachtrajecten. Hij staat je bij en zal er alles aan doen om je op een zo goed mogelijke manier te helpen. Ik ben alvast heel blij dat ik zo'n persoon in mijn netwerk mag hebben." 

"Ik heb Chris als coach aan het werk gezien met zowel volwassenen als jongeren. Hij heeft een luisterend oor en neemt hiervoor ook de tijd om alles duidelijk te kaderen. Ook bij explosieve situaties weet hij de kalmte te bewaren en wordt er tot oplossingen gekomen. Ik heb veel van hem opgestoken en hoe op een correcte manier met situaties om te gaan."