De coach

Beste lezer,

Met trots presenteer ik u mijn coaching praktijk, Cotra, waar ik mij toewijd aan het begeleiden van individuen en organisaties op hun pad naar persoonlijke groei en professionele ontwikkeling. Mijn expertise ligt op het gebied van Autismespectrumstoornis (ASS) en het effectief omgaan met agressie. Met een passie voor het helpen van mensen en een rijke ervaring in het coachen van jongeren, heb ik mijn carrière gewijd aan het faciliteren van positieve veranderingen in het leven van anderen.

Mijn reis als coach begon in de jaren '90, toen mijn interesse in het begeleiden van mensen, met name jongeren, werd versterkt na mijn jaar in Amerika als Au Pair. Terug in België was ik vastberaden om mijn passie om te zetten in concrete actie. Hoewel ik aanvankelijk niet beschikte over de juiste pedagogische opleiding, kreeg ik een kans om aan de slag te gaan. Ik beloofde mezelf dat ik voortdurend zou blijven leren en groeien in mijn vakgebied. Dit resulteerde in mijn opleiding Orthopedagogie en het volgen van verdiepingscursussen op diverse gebieden, waaronder agressie en autisme.

Met de positieve ervaringen die ik heb opgedaan en de aanmoediging van mijn omgeving, heb ik in 2018 besloten om mijn eigen coaching praktijk, Cotra, op te richten. In de afgelopen vijf jaar heb ik talloze mensen en organisaties mogen begeleiden, en ik ben trots op de resultaten die we samen hebben bereikt. Het is mijn passie om anderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken en ik kijk uit naar wat de toekomst nog zal brengen.

Bij Cotra bieden we een veilige en ondersteunende omgeving waarin individuen en organisaties de ruimte krijgen om te groeien. Of u nu worstelt met ASS-gerelateerde uitdagingen of behoefte heeft aan effectieve methoden om met agressie om te gaan, ik ben hier om u te begeleiden. Mijn kennis en expertise stellen mij in staat om op maat gemaakte coaching trajecten te ontwikkelen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.

Misschien zullen onze paden elkaar binnenkort kruisen en kan ik ook u verder helpen op uw reis naar positieve verandering. Met mijn toewijding, kennis en ervaring sta ik klaar om u te ondersteunen bij het bereiken van uw doelen.

Met vriendelijke groet,

Chris Desmet