De coach

Mijn professioneel verhaal als coach begint eigenlijk in de jaren '90 van vorige eeuw. Mijn interesse voor het begeleiden (want dat noemde dan nog zo) van mensen en specifiek jongeren had mijn interesse gewekt na een jaar in Amerika te hebben gewerkt als Au Pair.

Terug in België, ontbrak het mij aan een pedagogische scholing om aan de slag te kunnen gaan in de zorgsector. Toch kreeg ik de kans aangeboden om aan de slag te gaan met de belofte me om te scholen en te verdiepen in de vele aspecten dat het omgaan met mensen inhield. Dit resulteerde in de opleiding Orthopedagogie. Nadien volgden er nog vele opleidingen en verdiepingsopleidingen in diverse materie, en specifieker agressie.

Na vele positieve contacten, begeleidingen en werkplekken werd ik door mijn omgeving gemotiveerd om ook buiten het werkveld mensen verder te helpen. Dit resulteerde in 2018 met de start van Cotra. Ik ben dan ook blij dat wij na 5 jaar kunnen terugblikken op een mooi traject van begeleidingen van mensen en organisaties. 

Misschien dat ons pad ook wel dat van u zal kruisen en zet ik al mijn kennis en expertise in om ook U vooruit te helpen met datgene wat u wenst te veranderen.

Coachende groeten

Desmet Chris