Autisme

Stephanie V. (38)

"Chris is een super coach, iemand die vol enthousiasme en met veel energie en overgave besmettelijke positieve ingesteldheid aan ons door geeft. Hij heeft ons handvatten om een beperking om te buigen naar iets positiefs, iedereen heeft talenten ook mensen met een beperking. Door dit positief te stimuleren bereik je doelen die eerst onmogelijk leken.

Veel dank Chris!.  

Rudy M. (28)

Ik heb de kans genomen om Chris als autismecoach te ervaren en ik kan niet genoeg positieve dingen zeggen over mijn ervaring. Chris is een zeer gedreven en ervaren professional die een unieke aanpak heeft voor werken rond autisme. Hij weet precies hoe hij de juiste vragen moet stellen en de juiste strategieën moet inzetten om cliënten te helpen bij het bereiken van hun doelen. Ik was verbaasd over de resultaten die ik bereikte dankzij Chris' begeleiding en inzet. Ik heb nieuwe inzichten gekregen en ik heb nieuwe vaardigheden aangeleerd die ik in mijn dagelijkse leven kan toepassen. Bovendien is Chris een warm en vriendelijk persoon die altijd klaar staat om te helpen en te ondersteunen. Ik voelde me altijd op mijn gemak en begrepen tijdens onze sessies. Kortom, ik beveel Chris aan als autisme coach van harte aan. Hij is een uitstekende professional en ik ben zeer dankbaar voor zijn inzet en toewijding. Bedankt, Chris

Hebt u nog vragen naar aanleiding van uw situatie rond autisme? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Autisme coaching is een specifieke vorm van coaching die zich richt op mensen met autismespectrumstoornissen (ASS). Het is een begeleidingsrelatie waarbij een coach werkt samen met een cliënt met autisme om hem of haar te helpen bij het bereiken van persoonlijke en professionele doelen.

Autisme coaching is gericht op het verbeteren van de vaardigheden en het vergroten van de zelfredzaamheid van cliënten met autisme. Dit kan omvatten het helpen bij sociale interactie, communicatie en het ontwikkelen van werk- en carrièrevooruitzichten.

Een autismecoach is getraind om te begrijpen hoe autisme de levenservaring van iemand beïnvloedt en hoe hij of zij deze uitdagingen het beste kan aanpakken. De coach werkt samen met de cliënt om een plan op te stellen en te implementeren, gericht op het verbeteren van zijn of haar vaardigheden en het bereiken van doelen.

Autisme coaching is effectief omdat het cliënten met autisme de kans geeft om op een individuele manier te werken aan hun specifieke uitdagingen en doelen. Het biedt hen een veilige en steunende omgeving om te groeien en te verbeteren.

In feite kan autisme coaching een levensveranderende ervaring zijn voor cliënten met autisme. Het kan hen helpen om zichzelf beter te begrijpen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en belemmeringen weg te nemen die hen belemmeren bij het bereiken van hun doelen.

Als je of iemand die je kent, op zoek is naar manieren om de uitdagingen van autisme aan te pakken en te groeien, overweeg dan autisme coaching. Het is een krachtige manier om de specifieke behoeften van mensen met autisme aan te pakken en hen te helpen bij het bereiken van hun volle potentieel.